fredag 20 augusti 2010

Kryssning 11-12/8-10

Som ni alla redan vet så var jag och Anton till Stockholm förra veckan. Vi hade det jättebra hela veckan med en hel del utflykter.

På onsdagen var det dags för den efterlängtade kryssningen med hela familjen plus Britta med familj. Det är alltid roligare när man åker många.Det är ju inte detsamma att åka på kryssning nu när man har barn, som det var innan men det var jättemysigt ändå. Man fick ta resan lite som den kom.
Det blev till att besöka taxfreen nästan direkt när det öppnade. Blev inte nå större inköp första dagen.Sen blev det till att sitta lite ute på däck och mysa och sen vart det en stund i "Fun Club" innan det var dags för mig och Anton att sova. De andra kom inte och lade sig förens in på morgonkvisten. Vi var iallafall pigga och glada "dagen efter".
Klockan ett på torsdagen hade vi buffé inbokad men innan det var dags att äta så var det dags för inköpen i taxfree. Det blev en hel del smått och gott.
Sen var det dags för maaat. Det var hur mycket som helst att välja mellan. Det var förrätt, varmrätt och efterrätt. Snacka om att man blev mätt.
Man orkade inte göra så mycket mer efter maten så det blev till att sitta ute på däck i det fina vädret och bara njuta den sista timmen innan vi var i hamn igen.
Halv fyra var vi i hamn. Det har nog aldrig tagit så lång tid för oss från båten till slussen som det gjorde den här gången. Tog säker en timma. Vi hade så mycket packning att alla fick bära allas saker. Det var mycket stånk och stön i värmen men hem kom vi till slut.
Att göra denna resa med Anton gick hur bra som helst, bättre än vad jag trodde att det skulle göra. Han var nöjd hela tiden.


Här är vi påväg in till båten


Snart framme


"Vart är jag!?"


Linn, Britta och jag på däck


Anton har fått ett lysarmand


Här njuter vi av det goda buffébordet


Hemfärd med all dess packning


Skriver snart igen och berättar om dopfikat.
Kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar